Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte kasabada tüm evleri ziyaret ederek vatandaşlarla bire bir görüşerek onların dertlerini dinliyor.

İPEKÇİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, seçim çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı. Adaylığının açıklandığı günden bugüne sürekli kasaba halkını ve kasabadaki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı İpekçi, vatandaşlardan destek istedi.

“ŞAKİR İPEKÇİ’NİN ARKASINDAYIZ”

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı İpekçi’ye vatandaşlar; “Başkanım içiniz rahat olsun, biz arkanızdayız. Sizin gibi dürüst, güler yüzlü ve halkın içinden bir başkan adayı kişinin kıymetini bilmeyenler utansın. 31 Mart’ta lambanın böğrüne mührümüzü basacağız” diye görüşlerini aktararak, Başkan adayı İpekçi ile gönül birliği içerisinde olduklarını söylediler.

“1 NİSAN’DA SAV ÇOK DAHA FARKLI OLACAK”

Görüşmelerde vatandaşlara ve esnaflara ‘hayırlı işler’ dileyen Şakir İpekçi; “Kasabamızda gerek vatandaşlarımızla ve gerek esnafımızla yaptığımız görüşme ve istişarelerde onlar tarafından ortaya konulan memnuniyet ve güven duygusu bizleri son derece mutlu ediyor. Ak Parti’den aday olduğumu ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birer yol arkadaşı ve neferi olduğumuzu bire bir anlatmak için vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Yaptığım bu ziyaretlerde görüyorum ki saygıdeğer vatandaşlarımız bunu zaten biliyor ve kararını vermiş. Bu doğrultuda anlıyoruz ve inanıyoruz ki Sav Kasabamız 1 Nisan sabahı Ak Parti Belediyeciliğine uyanacak ve Ak Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Ardından ise, yerel iktidarla genel iktidarın nimetlerinden yatırımların hızla kasabamıza gelmesiyle bunu bire bir görecek” dedi.