İsmail  DEDE kimdir? 

09/09/1971 Tarihinde Sav Kasabasında doğdum, halen sav kasabasında ikamet etmekteyim. İlköğretim eğitimimi takiben o yıllar da ülkenin ekonomik ve sosyal yapısı gereği geleceği en parlak olan inşaat sektöründe çalışmaya başladım. 

Mesleki yeterlilik belgeleri ve edindiğim tecrübelerimle 2005 yılından itibaren Isparta Belediyesi bünyesin de mesleğimle ilgili değişik birimlerin de ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinden sonra 2010 yılında su kanalizasyon müdürlüğün de birim sorumlusu olarak çalıştım ve 2015 tarihinden itibaren ilimiz belediyeler birliğine ait olan çöp düzenli depo alanı saha sorumlusu görevini yürütmekteyim.

2002 yılın da ADALET ve KALKINMA PARTİSİ SAV  Belde Teşkilatı kurucu üyeliği ile başlayan siyasi çalışmalarım 2008 yılında ADALET ve KALKINMA PARTİSİ SAV Belde Teşkilat Başkanlığı görevini 2014 yılı belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra devredip  partimin bir neferi olarak liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ın emrinde çalışmalarımız devam etmektedir.Evli üç çocuk babasıyım…

İsmail DEDE

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ
SAVKÖY  BELEDİYESİ
BELDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

İLETİŞİM:
Adres : SAVKÖY-AŞAĞI MAH. DEVRENT CADDESİ 78/2 SAVKÖY ISPARTA
Telefon : 0(543) 601 74 30
Elektronik posta adresi : [email protected]

HEDEFLERİM :

Öncelikle kasabamızın içme ve tarım arazilerin de ihtiyacı olan su ile ilgili çalışmaları hızlandırıp daha verimli hale getirmek.  

Tarıma elverişli arazileri ilgili kurumlarla işbirliği halinde beton yığını haline gelmesini engellemek için alternatif yapılaşma alanları oluşturmak.(2b arazileri, Yusuflar Mah. Teknekaya v.b)

Kasabamız gençleri için spor kompleksi tesisleri oluşturup profesyonel işletmeci ve eğitmenlerle gençleri spora yönlendirmek.

Kasabamız gençleri için kütüphane, etüt merkezleri oluşturup eğitim kalitesini artırmak. 

Kasabamıza düğün ve sosyal etkinliklerini kasaba sakinlerini rahatsız etmeden yapabilecekleri tesisler kazandırmak.

Kasabamızın eğitimle ilgili sorunlarını ilgili kurumlarla işbirliği yaparak sadece fiziki ihtiyaçlarını değil bütün yönleriyle çözüm bulmak için çalışmalar yapmak.

Kasaba halkımızla istişare içerisinde inanç turizmi için gerekli tesis ve alan çalışmalarını yapmak.

Kasabamız engelli ve yaşlılarını daha sağlıklı ve hak ettikleri insani yaşam düzeyine taşımak devletimizin tanıdığı hakları  bütün ihtiyaç sahiplerine kullandırmak için ilgili kuruluşlarla işbirliği yapmak.

Kasabamız asker ailelerinin devletten hak ettikleri hakları, şartları tutan bütün asker ailelerine kullandırmak.

Kasabamız evsel atık ve endüstriyel atıkları zaman zaman ayrıştırma kampanyaları düzenleyerek ekonomiye kazandırma çalışmaları yapmak.

Kasabamız tarım arazilerin de kaliteyi artırıp maliyetleri düşürmek için uzman ziraat mühendisleriyle işbirliği yapmak.

Kasabamız toplu taşıma araçlarını kasabamız ihtiyaçlarına göre planlamak.(hareket saatleri tahsis talepleri v.b.)

Kasabamız için düşünülen büyük projeleri mutlaka halkımız ile paylaşıp toplumsal uzlaşı ile hayata geçirmek.

Kasabamız belediyesinde istihdam edilecek personeli işinin ehli çalışkan işe alındıktan sonra değişime uğramayanlardan seçmek.

Kasabamız halkı ile ilan edilmiş zamanlarda bir araya gelmek icraatlar hakkında bilgi verip bilgi alış verişinde bulunmak.

Kasabamız Antalya yolu üzerinde öncelikle yerel ürünlerimizin ticaretinin yapılabileceği mekanlar oluşturmak.

Kasabamız da ikamet eden halkımızın ihtiyaç duyduğu mesleki ya da el becerisi konuların da kurslar düzenlenmesini ve gerekli olan mesleki yeterlilik belgelerini almalarına imkan tanımak.

Kasabamız ihtiyaç sahibi ailelerinin eğitim gören çocukları için devletin tahsis ettiği yardımlardan faydalanmalarını sağlamak.

Kasabamız belediyesinde  acilen kurumsal kimlik çalışmaları yaptırarak yetki ve görev tanımlamaları yapılarak personeli daha verimli hale getirmek.

Kasabamız kaynaklarını ilgili kurumlarla iş birliği halinde kasabamız istifadesine sunmak.

SORUNLARI    BİLİYORUZ   …
ÇÖZÜMLERİNİ  DE…
İşim de  ,   Sevdam da  SAV…

İsmail DEDE
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ
SAVKÖY  BELEDİYESİ
BELDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI