MHP Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar 2019 ve 2024.dönem Belediye Meclis Üyerini Kasaba halkına düzenlediği toplantı ile tanıttı.

2014 ve 2019.dönemlerinde Meclis Üyesi olan ve mazeret belirterek yeni dönemde olmayan isimlere plaket takdim edildi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Avşar,seçim sürecini fesatlık çıkarmadan kıskançlık yapmadan ahlak çerçevesinde yaptıklarını ve öyle de yapılması gerektiğini söyledi.

Avşar yaptığı açıklamada:''İlkleri yaşattığımız Sav Kasabamız'da bugün,yine bir ilki yaşatarak 2019 ve 2024. dönem belediye meclis üyelerimizin tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. 2014 ve 2019 dönem meclis üyelerimiz den, mazeretlerinden dolayı yeni dönemde gönülleri bizlerle olup aktif olarak yanımız da olamayan Sayın Mehmet Pala abime ve Sayın İbrahim Civa abime dönem içerisinde ki, belediyemiz meclisine yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Programıza katılan tüm kasaba halkımıza, değerli büyüklerime,hanım kardeşlerimize, arkadaşlarıma ve genç kardeşlerime, ayrıca teşekkür ediyorum.

Yine salonumuza gelerek bizi kutlayan Ak Parti Adayı Sayın Şakir İpekçi'ye ve yine Saadet Partisi Adayı Sayın Ömer Sütçü kardeşime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hizmet yarışı anlayışıyla güzel bir seçim geçirmemizi diliyorum.Ekibimizle çıktığımız bu kutsal görevde Sav Kasabamız emin olsun ki biz seçilirsek yüzler tekrar gülecektir.''ifadelerini kullandı.