Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, seçim çalışmaları çerçevesinde kasabadaki tüm konutları tek tek ziyaret ederek yapacak olduğu prestij projeleri anlatıyor. Bu konuda sahaya inen İpekçi, halktan da büyük teveccüh görüyor.

ŞAKİR İPEKÇİ’DEN SAMİMİ ZİYARETLER

Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi bu doğrultuda, geçtiğimiz gün aynı zamanda Umre ibadetini yerine getirerek kasabaya dönen Selahattin Uğur’u ve ailesini ziyaret etti. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçti.

“SENİ BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Samimi ve sempatik tavırlarının yanı sıra vatandaşlarla birlik olmasıyla gönüllerde yer bulan Başkan Adayı Şakir İpekçi’yi ziyaretlerinde vatandaşlar bağrına basıyor. Başkan Adayı Şakir İpekçi’yi Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini kendisine söyleyen vatandaşlar İpekçi’nin prestij projeleriyle daha Sav Kasabasının daha güzel olacağını belirttiler.

İPEKÇİ; “HALKIMIZIN TEVECCÜHÜYLE SEÇİLDİĞİMDE KASABAMIZDA PRESTİJ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİM”

Sav’ın bir evladı olarak memleketi için anlamlı bir o kadar da önemli göreve gelmek için çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Adayı İpekçi de, konuşmasında vatandaşların memnuniyet söylemlerine cevap olarak; “Savlı hemşehrilerimizin kardeşi, ağabeysi, evladıyım. Sizler 2014 yılında bana belediye meclis üyeliği görevini tevdi ettiniz. En güzel şekilde memleketimize hizmet etmeye gayret gösterdim. Hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hem de kasabamızın vizyon bir yerleşim birimi olma yolunda çalışmalar yaptım. Şimdi ise bir adım daha öte giderek kasabamıza Belediye Başkanı olarak daha çok ve daha güzel hizmetler vermek istiyorum. Halkımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için bu göreve talip oldum. Yaptığım aile ziyaretlerinde hemşehrilerimizden gelen memnuniyet bizim mutluluğumuzu ikiye katladı. İnşallah siz değerli hemşehrilerimiz 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde bu onurlu görevi bize layık görürse memleketimiz için yapacak daha çok güzel hizmetlerimiz olacak. Bunu da seçildiğimizde en iyi şekilde halkımıza göstereceğiz” dedi.