Sav Beldesinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Şakir İpekçi’nin Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı. Milletvekilleri Özel ve Gökgöz, tüm kasaba halkını Ak Parti çatısı altında birleşmeye davet etti.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler ve adayları da propaganda çalışmaları hız verdi. Bu doğrultuda, önceki gün Merkeze bağlı en yakın Kasaba olan Sav Beldesinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Şakir İpekçi’nin Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı. Saat 17.00’de gerçekleştirilen açılış törenine; Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Ak Parti ilçe ve belde teşkilatları ile kasaba halkı katıldı.

İPEKÇİ; “TÜM KASABA HALKIMIZI
BÜROMUZA BEKLİYORUM”
Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, yaptığı açıklamada; “Beldemiz Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına teşrifleri ile bizleri onurlandıran ilimizin hizmetkarı Partimizin Milletvekilleri sayın Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile merkez ilçe teşkilatımıza, belde belediye başkanımıza ve tüm heyete sonsuz teşekkür ederim. Belde teşkilatımızın açılışına katılan tüm kasaba halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izniyle bugün itibariyle Seçim Koordinasyon Merkezimizi açarak daha önce başlamış olduğumuz seçim çalışmalarına bundan sonra gece – gündüz demeden devam edeceğiz. Ben, tüm kasaba halkımızı seçim büromuzu ziyaret etmeye, bizlerle sohbet etmeye ve çay – kahve içmeye davet ediyorum” dedi.

 

ÖZEL VE GÖKGÖZ; “SKM,
SAV’A HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Törende kısa birer konuşma yapan Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmalarında, Seçim Koordinasyon Merkezinin kasabaya ve Ak Parti belde başkan adayı ve teşkilatına hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Törende yapılan konuşmaların ardından dua edildi ve daha sonra Ak Parti Sav Belediye Başkan adayı Şakir İpekçi’nin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış kurdelası Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz tarafından kesilerek hizmete açıldı. Seçim Koordinasyon Merkezinde 31 Mart tarihine kadar parti çalışmaları yapılacak.