Sav Kasabası’nın AK Partili başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Şakir İpekçi şimdi de beldeye TOKİ konutları kazandırmak için kolları sıvadı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyareti sırasında beldeye yapılan hizmetler konusunda çok önemli açıklamalarda bulunan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Kasabamıza yapmayı planladığımız 100 konutluk toplu konut projesi için TOKİ ile görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Belediyemize ait 10.800 m2 lik alana yapacağımız TOKİ toplu konutları için talep alımlarına da başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız Belediyemize başvurarak toplu konut konusundaki taleplerini iletebiliyorlar. Bu yıl içerisinde bu projeye start vermek istiyoruz. Bu proje ile Kasabamızda oturan dar gelirli enaz 100 ailemizi konut sahibi yapmak istiyoruz” dedi.

SAV’DA HİZMETLER BİTMEK BİLMEZ

Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabada bu zamana kadar yaklaşık 30 km yol açtıklarını  ifade ederek, “Kasabamıza yeni sağlık ocağı yapılıyor.  Kasaba içerisinde 3 yeni park yaptık, okullarda da 3 yeni park daha yapıyoruz. Kasabamızda ikamet etmekte olan 20 yaşlı vatandaşımıza her gün sıcak yemek götürüyoruz. Okullara önemli destek ve katkılarda bulunuyoruz. Parklarımızı  lavanta ile donatıyoruz.

Kasabamıza Spor Toto Teşkilatı desteği ile halı saha yaptırdık, camilerin lavabolarını yeniledik” dedi.

Sav Spor’u da şahlandırdıklarını kaydeden İpekçi, sözkonusu spor kulübüne belediye olarak gerekli desteği sağladıklarını sözlerine ekledi.

Virajı alamayan otomobil yoldan çıktı: 2 yaralı Virajı alamayan otomobil yoldan çıktı: 2 yaralı

KASABAYA HİZMETLERİN GELMESİNDE SÜREYYA BAŞKANIMIZIN BÜYÜK KATKI VE DESTEKLERİNİ GÖRÜYORUZ

Bu arada Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabaya Doğalgaz, TOKİ başta olmak üzere diğer hizmetlerin gelmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Recep Özel’e, Çevre Bakanı Murat Kurum ve Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a teşekkür etti.