Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi tarafından geçtiğimiz Cuma akşamı Kasaba Düğün Salonunda ‘Gönül Belediyeciliğinde Hizmet Kervanı başlıyor’ programı düzenlendi. Saat 21.00’de başlayan programa; Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yardımcıları, Kuleönü Belediye Bakanı Nuri Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti Sav Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesinde ise Mehteran Takımı tarafından katılımcılara mükemmel bir konser verildi ve ardından kasabada bir kutlama konvoyu yapıldı.

İPEKÇİ; “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ

KASABAMIZA YANSITACAĞIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Şakir İpekçi yaptı. İpekçi konuşmasında; “31 Mart yerel seçimleri çok güzel bir havada geçti. İnşallah 5 yıl boyunca beldemize en güzel şekilde hizmet edeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren gönül belediyeciliğini kasabamıza yansıtacağız. Altyapı ve asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Kasabamızda girmediğimiz ev sıkmadığımız el kalmadı. Sav halkı sağduyuludur onlara çok şey borçluyum. Sav artık hizmetle buluşacak. Şimdiye kadar beldemize görev yapan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi AK Parti belediyeciliğiyle gece gündüz demeden sayın milletvekillerimizin, teşkilatımızın de desteğiyle ilçemize hizmet vereceğiz” dedi.

PARLAK; “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN SİZE

VERDİĞİ VAATLER TEŞKİLATIMIZIN VAATLERİDİR”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak da konuşmasında; “ Perşembenin gelişi Çarşamba’dan belliydi. 31 Mart’ın gelişi 24 Haziran’dan belliydi. Savlu hemşehrilerimiz 24 Haziran’da verdiğiniz büyük destekle 31 Mart’ın sinyallerin vermiştiniz. Tevazu samimiyet ve gayretle önce millet önce memleket diyerek yola çıktık. Sav her şeyin en iyisine layık dedik. Sizler de 31 Mart’ta verdiğiniz destekle Şakir İpekçi’ye görev getirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin. Belediye başkanlarımızın size verdiği vaatler teşkilatımızın vaatleridir. Belediye başkanımızın verdiği sözler il başkanımızın, milletvekillerimizin verdiği sözlerdir. Hep birlikte sizlere hizmet yolunda olmaya devam edeceğiz” dedi.

“SAV HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Programda son konuşmayı Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun yaptı. Başkan Zabun da Sav halkına gönül belediyeciliğini tercih ederek adayları Şakir İpekçi’yi göreve seçtikleri için Sav halkına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ…

Programın sonunda ise plaket takdimine geçildi ve geçen dönem Belediye’de Meclis üyesi olarak görev yapan; Mustafa Ala, Ahmet Fevzi Ekici, Mehmet Ali Pala ve Selahattin Uğurlu’ya plaketleri verildi. Törende ayrıca, Belediye Başkanı Şakir İpekçi tarafından kendisinin yetişmesinde emeği geçen Yeni Eczane Sahibi Gülay Sargut’a da özel hediye takdim edildi.

8863b234-63ed-460c-aeae-de489ac86ba7.jpgc3e71835-7f5b-4dc1-94ce-8c261aef23bc.jpg