Ak Parti Sav Kasabası Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

İPEKÇİ; “SAV, HERKESİN MUTLU

YAŞADIĞI BİR ŞEHİR OLACAK”

Kasaba halkının işyeri ve evlerinde ziyaret eden İpekçi, projelerini anlatıyor, halktan destek istiyor. Ziyaretlerinde esnafı dinleyen Çakan; “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ardından Allah’ın izniyle Kasabamız Sav’ı vatandaşları içinde ikamet ediyor ve yaşıyor olmaktan memnuniyet duyduğu, sosyal, ekonomik ve kültürel canlılığın hakim olduğu örnek bir yerleşim bölgesi haline getireceğiz” dedi.

“KATILIMCILIK BAŞLICA

FAKTÖRÜMÜZ OLACAK”

Ak Parti’nin tüm kadrolarının ‘insan odaklı’ hizmet anlayışına sahip olduğunun altını çizen İpekçi, inşa etmeyi arzuladıkları belediyecilik hizmetlerinin ilkelerini sıraladı. “Bizim için ‘önce insan’ anlayışı en ön planda olacak” diyen İpekçi, alınan bütün kararlar ve bu kararların uygulama süreçlerinde şeffaflığa özen göstereceklerini belirterek; “Kasabamızı ilgilendiren her konuda katılımcılık bizim arayacağımız başlıca faktör olacak. Üretilen hizmetlerde öncelik planlaması ve ihtiyaca uygunluğun yanı sıra, bu hizmetlerin yürütülmesinde adilane ve tarafsız bir yaklaşım sergilemek, en önemli ilkelerimiz olacak” diye konuştu.

“KASABADA CAZİBE

ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

Kasabada konutlaşma anlamında ciddi bir atılımın olacağını vurgulayan Başkan Adayı İpekçi; “Buna rağmen çağdaş şehircilik çizgilerinin dışına çıkılmış, ulaşılabilirlik standartların çok altında, sosyal donatı ve yaşam alanları bakımından yoksun bir yerleşim alanları ortaya çıkarıldı. Asfalt, kaldırım, karo ve bordür uygulamaları gibi faaliyetler günümüz belediyecilik anlayışının artık planlamanın bile dışında tuttuğu işlerdir ve bu dönem çoktan geride kalmıştır. Günümüz belediyeciliğinde yaklaşım; sahip olunan değer ve potansiyellerin ön plana çıkarılması, yeni cazibe alanlarının oluşturulması yerleşim bölgelerinin birer çekim merkezi haline getirilmesi yönündedir” dedi.

“KISA, ORTA VE UZUN

VADELİ PROJELERİMİZ VAR”

Sav Kasabasının yeni bir kent kimliğine kavuşacağına dikkat çeken Şakir İpekçi, bu hususta ayakları yere basan, kasabaya kısa, orta ve uzun vadede sosyal ve ekonomik canlılık kazandırabilecek kabiliyete sahip projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.