Ulaştırma ve Alt Yapı Sakanı Adil Karaismailoğlu, Isparta'ya geldi. İlk olarak Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nu ardından Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret eden Karaismailoğlu,daha sonra partisine gitti.

Partililerle buluşan Bakan Karaismailoğlu'na TBMM Başkan Vekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, Mehmet UğurGökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, AK Parti II Başkan Vekili Hamidullah Armağan, Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, ilçe Belediye Başkanları, il ve ilçe teşkilat mensupları ile İstişare toplantısı yapıldı.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra MHP İl Teşkilatını ziyaret etti ve ardından Isparta-Burdur Dostluk Yolu törenine katıldı.

Ulaştırma Bakanı ve Vekillere soruyoruz Ne olacak Isparta Antalya ve Konya Yolları?

Daha önce çeşitli defalar Hükümet meydanında Sayın Cumhurbaşkanı ve çeşitli başbakanlara söz verdirilen ve yılan hikayesine dönen her yağışta ölümlü kazaların yaşandığı Dereboğazı ve Konya yoluyla ilgili daha ne kadar bekleyeceğiz?

Türkiye'nin dört bir yanı, duble yollarla donatılırken,

Neden Sayın Cumhurbaşkanımızı Isparta Meydanlarında söz verdirip, sözünü tutmayan durumuna düşürdünüz?

Isparta neden bu konuda gerekli yatrımı alamıyor?

Kamuoyunda konuşulduğu şekilde belli bir firmanın iş bitirmisi mi yetmiyor? neden yapılan çalışmalar aşama aşama yapılıyor, yıllara yayılıyorda bir türlü bitmiyor? 

Bu yollarda vefat edenlerle nasıl helalleşeceksiniz?

Daha Kaç kişinin tek şerit yollarda ölmesi gerekiyor?

Isparta'nın çok merak ettiği bu soruları Konuyla ilgili Sayın Isparta milletvekilleri, ve Sayın Ulaştırma Bakanımıza soruyoruz..