SDÜ Akademik Yıl açılış töreni ertelendi Başbakan gelebilir.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan Akademik Yıl açılış töreni ertelendi, Başbakan Davutoğlu'nun SDÜ açılış törenine gelebileceği belirtildi.

Süleyman Demirel Üniversitesinin 2014-2015 Akademik Yıl açılış töreninin cuma günü yapılması planlanıyor. Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş da açılış töreni için Isparta’ya gelip, SDÜ'de ilk dersi verecekti. Hatta Kuıtulmuş'ın programında Akdeniz Üniversitesi Akademik Yıl açılış töreni de vardı. Ancak hem SDU'nün hem de Akdeniz Üniversitesi'nin cuma günü yapılması planlanan Akademik Yıl Açılış Töreni ertelendi. Numan Kurtulmuş'un cuma günü Batı Akdeniz'e yapacağı ziyaret ileri bir tarihe alındı.

SDÜ Rektörlüğü, 2014-2015 Akademik Yıl açılış töreni için hedefini Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yöneltti. Başbakanlıkla yapılan temaslar sonucunda Başbakan Davutoğlu'nun SDÜ açılış töreni için Isparta’ya gelebileceği belirtildi. Başbakan Davutoğlu'nun açılış törenine katılma ihtimaline yönelik hazırlıklar başlatıldı. Başbakanlıktan verilecek tarihte SDÜ'nün akademik yıl açılışı gerçekleştirilecek.

Henüz net bir tarihin verilmediği öğrenildi.