İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, tam olarak tamamlanmasa da Ramazan ayında söz konusu camiinde Teravih Namazı kılınmaya başlanacağını bildirdi.

Şuanda Caminin kuru inşaatının % 70 dolayında bittiğini ifade eden İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi' ilimiz için son derece önemli konumda olan Süleyman Demirel Üniversitemizin Doğu Kampusu içi¬ne 22 Ekim 2010 tarihinde Cami ve Külliyatının temelini atmıştık.

O gün bugündür cami inşaatımız tüm hızıyla devam etmektedir. Cami Derneğimizin de iş ve işlemlerdeki çalışmaları ile cami bugün itibariyle iyi bir konuma gelmiş olup, inşaat ikinci kata kadar ulaşılmıştır.

Önümüzdeki günlerde ikinci katta bulunan ve hanımların namaz kılacağı bölümler olan yerlerin kalıbı çakılmış ve betonu dökülmüş olacaktır. Allah'ın izniyle, camimiz tamamen bitmemiş bile olsa bir bölümünde Ağustos ayı başında başlayacak olan Ramazan - ı Şerif ayında Teravih namazlarını kılmaya başlayacağız. Cami, bir taraftan da peyder pey yapılarak 2012 yılı başına kadar tamamen yapılmış ve yeni yıldan itibaren ibadete açılmış olacaktır" dedi.