Kesintisiz 4 yıl geçerli aylık 1.800 TL burs: SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne ‘İnsan Beyni ve Nörobilim’ alanında tezli doktora yapacak 3 öğrenci alınacak. Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinir Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programı’na 3 öğrenci alınacak. ‘İnsan Beyni ve Nörobilim’ alanında doktora çalışması yapacak. 

-YÖK 100/ 2000 Doktora Programı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 100/ 2000 Doktora Programı koşulları açıklandı. YÖK, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinir Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programı’na ‘süper burs’ desteği sundu. Bu bağlamda ‘İnsan Beyni ve Nörobilim’ alt alanında 3 doktora (tezli) öğrencisi alınacak. Öğrencilere yılın tüm zamanı geçerli olmak üzere aylık 1.800 TL burs verilecek. Burs 4 yıl boyunca kesintisiz şekilde devam edecek. Ayrıca burs miktarı her yıl enflasyon oranında yükseltilecek.

-5 Eylül’e kadar müracaatları alınacak

Program için müracaatlar dün başladı. Son başvuru tarihi ise 5 Eylül olarak açıklandı. Mülakat 6 Eylül 2017 tarihinde saat 09: 30’da gerçekleştirilecek. Kesin kayıtlar da anılan tarihte yapılacak. İstenilen şartlar, http://www.sdu.edu.tr ağında yayına verildi.