Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.
Diş Hekimliği Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene, Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Yeşim Kırzıoğlu, Isparta Burdur Diş Tabipleri Odası Başkanı Hüdai Kartöz, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Oğuz, törende yaptığı konuşmada,''baş taşı'' olarak nitelediği SDÜ'nün, kendileri için övünç kaynağı olduğunu belirtti. SDÜ'nün Isparta'yı Türkiye'de çok güzel temsil ettiğini ifade eden Oğuz, ''Üniversitemizin yükselerek, daha güzel hizmetlerle çok daha iyi noktalara geleceğini, tüm dünya üniversiteleri içerisinde en üst sıralarda yer alacağını biliyoruz ve inanıyoruz'' dedi.

SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt da, mezun olan öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ''Her acınızı, her sevincinizi bundan sonra da bizlerle rahatça paylaşabilirsiniz'' diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Yeşim Kırzıoğlu ise, bu yıl 11. mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Mezunlara tavsiyelerde bulunan Kırzıoğlu, ''Meslek Hayatınızda önce kendinize saygınız olsun. İnsanı sayın ve sevin'' dedi.

Isparta Burdur Diş Tabipleri Odası Başkanı Hüdai Kartöz de, öğrencilerim mezun oldukları için rehavete kapılmamaları gerektiği, önlerinde uzun bir uzmanlık yolu olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından öğrenciler, Prof. Dr. Üstün Güldağ eşliğinde Hipokrat andı içti. Tören, yemin eden öğrencilere diplomalarının verilmesiyle son buldu.