FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyon sonucunda 1 yılı aşkındır tutuklu bulunan SDÜ eski Rektör Hasan İbicioğlu’nun ismi SDÜ’nün resmi internet sitesinde halen daha ismi kullanılıyor. Öyleki terör örgütüne üyelikten tutuklu bulunan İbicioğlu’nun sitede haberi “Prof. Dr. Hasan İbicioğlu “Yılın En İyi Rektörü” olarak geçiyor. Daha öncede uyarmamıza rağmenbu haber halen daha sitede yer alıyor. Sitedeki haberde İbicioğlu’nun bir toplantıda olduğu ve yanında ise FETÖ’dan firari olan dönemin Rektör Yardımcısı Numan Tamer ile yine FETÖ’dan tutuklu dönemin Valisi Memduh Oğuz’un fotoğrafları da yer alıyor.

Bu fotoğrafların ve haberin SDÜ’nün resmi sitesinden neden halen daha kaldırılmadığını anlamış değiliz. Isparta Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne üyelikten tutuklanan emniyet müdürlerinin fotoğraflarını kaldırmıştı.

Tüm kurumlar bu konuda titiz davranırken SDÜ’nün halen daha sitesinden bu tür haberlerin kalmasını anlayamıyoruz.

“REKTÖRLERİMİZ”DE BİLE HALEN DAHA İBİCİOĞLU VAR

Ayrıca Türkiye’de FETÖ/PDY’den tutuklu olan rektörlerin isimleri ve fotoğrafları diğer üniversitelerde kaldırılmışken, SDÜ’de Hasan İbicioğlu’nun “REKTÖRLERİMİZ” tanıtımında yer almasıda düşündürücü.

İŞTE SDÜ SİTESİNDE HASAN İBİCİOĞLU SÜSLÜ LAFLARLA NASIL ÖVGÜYLE ANLATILIYOR 

İŞTE O LİNKLER

http://w3.sdu.edu.tr/sayfa/5527/rektorlerimiz
http://w3.sdu.edu.tr/haber/774/prof-dr-hasan-ibicioglu-yilin-en-iyi-rektoru

Türkiye genelinde Fetö davasından ihraç ve tutuklu hiçbir rektörün bağlı bulundukları Üniversitelerinde ne isimleri ne de resimleri var.