Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksek okulu Yerel Yönetimler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Büşra Deniz, binanın 8'inci katından atlayarak hayatına son verdi.

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi, bir binanın 8'inci katından atlayarak hayatına son veren Büşra Deniz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Mahallesi 7448 Sokak  meydana geldi. Psikolojik problemleri olduğu belirtilmekte olan Büşra Deniz, bir binanın 8'inci katından kendini atarak intihar etti. Bunu gören komşuları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Deniz için ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırdılar. Burada hemen tedaviye alınan Büşra Deniz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Büşra Deniz, binanın 8’inci katından aşağı atlayarak intihar etti. Dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olay, Zübeyde Hanım Mahallesi 7448 Sokak’ta yaşandı.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilmekte olan Büşra Deniz,binanın 8’inci katından atlayarak hayatını sonlandırdı. Bunu gören vatandaş durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Deniz için ilk müdahaleyi olay yerinde yapmalarından sonra ambulans aracılığıyla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne kaldırdı.

Burada da hemen tedaviye alınan Büşra Deniz, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmalar devam ediyor.

AİLESİNDEN AYRI KALDIĞI İÇİN BUNALIMA GİRMİŞ

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir binanın 8'inci katından atlayarak yaşamına son veren 19 yaşındaki Büşra Deniz'in Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksek okulu Yerel Yönetimler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olduğu, eğitimi nedeniyle orada ailesinden ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öne sürüldü. Talihsiz kızın daha önce de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.