Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u ziyaret etti.
Rektör İbicioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, SDÜ'nün maddi ve manevi destekçisi Vali Oğuz'un tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi. Vali Oğuz'un devlet ve insan ilişkileri konusunda tecrübelerinin bulunduğunu ifade eden Rektör İbicioğlu, ''Baştan beri hem üniversitemize destek verdi, hem de ilin kalkınmasına kendisini adamış bir büyüğümüz. Dolayısıyla bende bundan sonraki yapacağımız yönetim uygulamalarına, ilimize ve ülkemize yapacağımız güzel katkılarda iş birliğinin devamı açısından sayın valimizin desteklerini almak, engin görüşlerinden yararlanmak istiyorum'' diye konuştu.
Vali Oğuz da, SDÜ'nün Isparta, Türk eğitimi ve Dünya ilmi için çok önemli olduğunu belirtti. SDÜ'de değerli bilim adamlarının bulunduğunu ve çok iyi bir eğitim alt yapısına sahip olduğunu kaydeden Oğuz, ''SDÜ bir taraftan kanatlanıp ilim ufuklarında rekabet ederken, aynı zamanda Isparta'nın da koluna girmesi, yücelmeyi ve ilerlemeyi birlikte sağlayacaktır'' dedi.
Oğuz, SDÜ için her zaman hizmete hazır olduklarını belirterek, ''Çünkü devlet adamlarının, kamu görevlilerinin hayırlısı, ilmin emrinde ve hizmetinde olanlardır. Bunu biliyoruz ve bunu onurla ifade ediyoruz, her zaman destek vermeye hazırız'' diye konuştu.
Ziyarete, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Numan Tamer ve Prof. Dr. İskender Akkurt da katıldı.