Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ın istifa etmesinden sonrasında oluşan yeni SDÜ Yönetimi, Isparta milliyetçiliği ile tanınan Genel Sekreter Aziz Bayrak’tan meşgul ettiği kadroyu istifa ederek ya da emekliye ayrılarak boşaltmak istiyor. Genel Sekreter Bayrak’ın Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun rektörlük makamına oturduğu günden bu yana emekliye ayrılması yönündeki isteğini yerine getirmediği öğrenildi.

            SDÜ Yönetimi, hafta başında Genel Sekreter Aziz Bayrak’ın kadroyu boşaltma isteğini yerine getirmemesi üzerine ilginç bir eylemde bulundu. Genel Sekreterlik makamı bünyesinde çalışan ve Aziz Bayrak’ın yakın arkadaşı olarak bilinen şube müdürleri ve memurlar sürpriz bir şekilde uzak ilçelere görevlendirildi.

            Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, Rektörlük makamının yazısı doğrultusunda SDÜ İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Zekai Künar Sütçüler MYO’ya, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hüseyin Otru Şarkikaraağaç MYO’ya, İletişim Fakültesi Sekreteri Gülfidan Dilover Yenişarbademli MYO’ya, İletişim Fakültesi Memuru Osman Ali Çelik de Yalvaç MYO’ya görevlendirildi. Aziz Bayrak’ın sekreterleri de başka fakültelere gönderildi.

            Babasının rahatsızlığı nedeniyle izinde iken yakın çalışma arkadaşlarının uzak ilçelere görevlendirilmesine üzülen SDÜ Genel Sekreteri Aziz Bayrak, rahatsızlanınca Özel Şifa Hastanesi’ne kaldırıldı. Genel cerrahi kliniğine kaldırılan Bayrak’ın tedavisi devam ediyor. Aziz Bayrak’a acil şifalar dileriz.