Süleyman Demirel Üniversitesi'nden (SDÜ) öğrencinin oluşturduğu Politika Tasarım Grubu, seçmenin sandık başına gitmesini sağlamak amacıyla ''Oyum Isparta'da, Duyarlılık Yaratma'' kampanyası başlattı.
     Politika Tasarım Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, kamuoyunu bilgilendirme işlevi doğrultusunda tarafsız bir bakış açısıyla Isparta'nın ve Türkiye'nin geleceğine yönelik duyarlılığı artırmak amacıyla seçmenlere yönelik bir çalışma düzenlendi.
     Siyasal parti farkı gözetmeksizin toplumun her kesimine ulaşmak isteyen grup, seçmenlere, ''Unutmayınız, oy kullanmak yoluyla siyasal iktidarı ve muhalefeti görevlendirecek olan siyasetin asli unsuru seçmenler olarak sizlersiniz. Bu amaçla genç ? yaşlı, kadın ? erkek, Ispartalı ? Aksulu ? Atabeyli ? Eğirdirli ? Gönenli ? Gelendostlu - Keçiborlulu ? Senirkentli ? Sütçülerli - Şarkikaraağaçlı ? Yalvaçlı ? Uluborlulu ? Yenişarbademlili ve tüm Isparta'da yaşayanlar oy kullanmalı'' mesajı verecek.
     Politika Tasarım Grubu, vatandaşlara yönelik bu çağrısını da bilboard, gazete, el ilanları, internet vasıtasıyla gerçekleştirecek.