ISPARTA 31 mart 2019 Yerel seçimlerine sayılı saatler kala 3 parti adayı gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Uzun bir maratonun son günleri artık Isparta için “Hadi Bir Daha” mı ? diyeceğiz yoksa Isparta için yeni bir Başkan adayı mı seçeceğiz…

Yorucu bir maratonun ardından çalışmalarına dinlenme molası bir vermeyen 3 parti adayının akşam saatlerinde gerçekleştirdikleri mitingler hınca hınç doluydu.

FATİH MAHALLESİ ” HADİ BİR DAHA” SESLERİ İLE YANKILANDI

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ağırlayan Fatih mahallesinde büyük bir coşku vardı. Miting alanına eşi ile gelen Isparta Belediye Başkanı Günaydın’ın gördüğü kalabalık karşısında mutluluğu yüzünden okunuyordu. 

SANAYİ MAHALLESİ ” ADIM ADIM ZAFERE DOĞRU

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu Sanayi Mahallesinde vatandaş ile buluştu. Başkan Adayı Gökmenoğlu’a Isparta İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur’da eşlik etti. Gökmenoğlu ve Cesur vatandaşlardan aldıkları güzel tepkiler sonucu ne kadar mutlu olduklarını sosyal medya üzerinden güzel bir kare ile paylaştılar.

EMRE MAHALLESİ’NDE BAŞDEĞİRMEN ŞOV VARDI

Isparta Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen Emre Mahallesinde vatandaş ile buluştu. Büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Adayı Başdeğirmen’i ” Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı” diye anons ettiler.