Isparta’da 13’ü il merkezinde olmak üzere toplamda 28 meslek odasında 2022 yılı başlarında seçimler olacak. Yapılacak seçimler için şimdiden hazırlıklar tüm hızıyla başladı. Mevcut başkanların yanı sıra yeni adaylarda kolları sıvadı ve oda mensuplarını ziyaret ederek seçimde kendilerine destek vermeleri konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
    Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası’nın yönetimine talip olduğunu açıklayan 2 aday için dün sosyal medyaya düşen bir yazı seçimlerin hararetli geçeceğinin bir işareti olarak göründü.
    2017 yılında yapılan oda seçimlerinde Ahmet Tural’a rakip olan ancak seçimi kaybeden iş insanı Muammer Kara kendi sosyal medya hesabından yayımladığı bir yazısında, başkan adaylarından Hasan Kınay’a açık ve net bir şekilde destek verip, üyelerden destek isterken, 4 yıldır görevi yürüten Başkan Mehmet Yücedağ için zehir zemberek sözler etti.
    Yücedağ’ı Ser-Tur kooperatifini yönetmeyi bile beceremeyip başkanlıktan indirilmiş biri olarak nitelendiren Muammer Kara yazısında, “100 kişilik bir kuruluşa sahip çıkamayan onları maddi ve manevi zarara uğratan bir kişinin Koskoca Şoförler odamıza sahip çıkmasını beklemek abesle iştigaldir” cümlesine yer verdi. 
    Uzun yıllar Şoförler Odası’nda görev yapan Muammer Kara, 4 yıldan bu yana Ahmet Tural’dan boşalan koltuğa oturan Mehmet Yücedağ için yazısında şu sözleri sarfetti:
    “Bilindiği üzere 8 ocak 2022 cumartesi günü otobüs terminali üzerindeki Iyaş kültür merkezinde Şoförler otomobilciler ve nakliyeciler odamızın Genel kurulu yapılacaktır.Başkanlık seçimi için iki kişi adaylığını açıklamıştır.
Bu kişilerden biri çocukluğundan beri mesleğimizin içinde yoğrulmuş Hasan Kınay kardeşimizdir.
Diğer adayımız ise milli eğitim müdürlüğünden emekli bir memur arkadaşımız olan,Hasbel kader mesleğe sonradan başlamış ve Yaşar Yıldız,İlyas Pediz,Yavuz Ünsal,Nasibin Köksal ve Muharrem Değirmenakar gibi kardeşlerimizin binbir emekle ve zorlukla kurduğu Sertur kooperatifinin başına başkan tayin edilmiş,nihayetinde Sertur esnafımızın memnuniyetsizliği sebebi ile başkanlıktan indirilmiş hakkında şaibeli dedikoduların dolaştığı Mehmet Yücedağ dır.
100 kişilik bir kuruluşa sahip çıkamayan onları maddi ve manevi zarara uğratan bir kişinin Koskoca Şoförler odamıza sahip çıkmasını beklemek abesle iştigaldir.
Dolayısıyla Oy vermenin bir vebali vardır.insan verdiği oy ile seçtiği kişinin yaptığı hayırlı ve şer işlerden sorumludur.
Nitekim bu arkadaşımız 2018 yılından bu güne kadar odamızı yönetmiş olup üyelerin hayrına bir icraatı görülmemiştir.
Bu nedenle odamızın eski gücüne kavuşması yaptırım gücünün artması ve üyelerine hizmeti asli görevi kabul eden, görev azmi ve hizmet aşkı yerinde olan yeni yüzlere ve yönetim şekline ihtiyaç vardır.
Bunu elde edebilmek içindirki...
Hasan Kınay kardeşimize destek vermenizi saygı sevgi ve hürmetlerimi sunarak sizlerden rica ediyorum.
Hasan Kınay kardeşimize olan güvenim eminliğim tamdır ve sonuna kadar yanındayım.Odamızın emanetçilikten öte  sadece söylenileni yapan değil söyleyecek sözü olan vurduğu yerden ses getiren ve tuttuğunu koparan bir Başkana ihtiyacı vardır.
Artık DEĞİŞİM zamanıdır. 
 

Salih Meydan kalbine yenik düştü Salih Meydan kalbine yenik düştü