Programa Vali Ömer Seymenoğlu, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tuğgeneral Semih Okyar, Şehidimizin Annesi Kezban Açıkkol, Babası Durmuş Açıkkol, kardeşleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program tüm aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunulmasıyla başladı. Ardından Şehit Burhan Açıkkol’un fotoğraflarından ve videolarından hazırlanan slayt sunumu yapıldı.

Isparta'da Bulunan Nadir Lale Koruma Altında Isparta'da Bulunan Nadir Lale Koruma Altında

Şehit J. Uzm. Çvş. Burhan Açıkkol anma töreninde öğrenciler, şehidimize ithafen yazdıkları duygu dolu şiirleri ve birbirinden anlamlı mektupları okudular. Törende ayrıca öğretmen ve öğrenciler tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü videosu izlendi.

Şehidimiz anısına düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrencilere Vali Seymenoğlu, Tuğgeneral Okyar ve şehidimizin ailesi tarafından ödülleri verildi.

Burhan Açıkkol’un şahadetinin 4.yılı nedeniyle düzenlenen anma programı şehidimizin anne ve babasına şanlı Türk Bayrağı’mızın takdim edilmesi ve katılımcılara helva ikramıyla sona erdi.