Hem de yürüyen merdivenli ve asansörlü olacak

Belediye Başkam Şükrü Başdeğirmen'in seçim dönemi projeleri arasında yer alan Şehir Hastanesi üst geçiti için Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yürüttüğü ihale süreci tamamlandı.

Üst geçit yürüyen merdivenli ve asansörlü olacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim dönemi projeleri arasında yer alan Şehir Hastanesi üst geçiti için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü ihale süreci tamamlandı. Üst geçit yürüyen merdivenli ve asansörlü olacak.

Isparta Belediyesi’nin yıllardır ihmal ettiği, tehlikeye rağmen görmezden geldiği Şehir Hastanesi önünde iktidar belediyeciliği ile birlikte önemli bir çalışma başlatılıyor. Yayaların trafik güvenliği tehdidi yaşadığı Şehir Hastanesi önüne üst geçit yapılıyor. Hem de yürüyen merdivenli ve asansörlü. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün Belediyeyi ziyaretinde üst geçit ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Belediye ile işbirliğinde Şehir Hastanesi önünde  üst geçit yapacağını belirten Başdeğirmen, “Şehir Hastanesi önünde yaya geçidi olması gerektiği inancı ile eksikliği belirttik. Uğraştığımız konulardan birisi buydu. Nasip oldu ihalemiz yapıldı.

Önümüzdeki günlerde üst geçit yapımına başlanacak. Hem asansörlü hem yürüyen merdivenli bir üst geçit yapılacak. Bu sözümüzü çok şükür yerine getirdik” diye konuştu.