TEDAŞ Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Müdürlüğü tarafından yarın iki aşamalı elektrik kesintisi yapılacak. Mahmut Kargı indirici  trafo merkezinde yapılacak olan tesis yenileme çalışmaları yüzünden yarın saat  06.00-15 arasında Valilik, Ziraat ve İş Bankaları, Eski Adliye binası, Üzüm pasajı, Jandarma lojmanları, Kutlubey mahallesi ve Cengiz Topel caddesinde elektrik kesintisi yapılacak.

2. KESİNTİ BÖLGESİ BİRÇOK

MAHALLEYİ KAPSIYOR…

Ancak Tedaş’ın yapacağı ikinci elektrik kesintisi ise birçok mahalleyi kapsıyor. Yine Mahmut Kargı indirici merkezindeki tesis yenileme çalışmaları nedeniyle yarın saat 06.00-13.00 arasında 7 saat süreli elektrik kesintisi yapılacak olan mahalleler şöyle:

A-) KESİNTİ YAPILACAK SEMTLER VE BÖLGELER :

Dere,   Doğancı,   Keçeci,   Turan,   Çelebiler,   Emre,   Hanife,   Sultan,   Sidre,   Sülübey, Hisar,Yenice,  Gülistan, Yayla,  Gülcü,  Kurtuluş,  İskender,  Gazi  Kemal,  Pirimehmet Mahalleleri

Hızırbey, Bağlar, Mahallelerinin bir kısmı

Devlet Hastanesi,Kan Merkezi,S.D.Ü. Kalp Merkezi,Doğum ve Çocuk Hastanesi, Özel Şifa Hastanesi,Huzurevi,

Gülistan Karakolu, Telekom, PTT, Çelebiler Sağlık Ocağı, Huzurevi,

T.V. Vericileri, Telekom Hisartepe Radyolink, Kanal 32 Televizyon İstasyonu,

Kesikbaş civarı, Çayboyu, İsmet Paşa Cadde bir kısmı, 155 Cadde,

Cafeler, Cengiz Topel, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Matbaacılar, Hastane, caddeleri,

111 Caddenin Camlı Cami ile Asri mezarlık arası, 110 Cadde   Camlı Cami ile Eski Hal arası, 127 Caddenin bir kısmı, 119 cadde Sağlık Müdürlüğü, Tüze Saraç Sinema ve civarı,Kültür Sitesi, Tuhafiyeciler Sitesi, Belediye İşhanı, Müftülük ve civarı,

Dere Un- Hediye Un Fabrikaları,

10.      Belediye Su Arıtma, Gökçay mevki tesisleri, Öküz battı civarı, Teras Park,  Merko Alışveriş merkezi, İsparta Otel. Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Belirtiler saatlerde yeri, zamanı, süresi ile kesinti nedeni belirtilen bölgede yapılacak çalışma nedeniyle enerji verilemeyecektir. Çallışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden abonelerimizin can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle duyurulur” denildi.