Isparta Belediyesi şehrin en işlek merkezlerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi’nin tamamlanmasının ardından çalışmalar Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakkapı Meydanı arasında kalan caddede yoğunlaştı. Çalışmalarda yorgun asfalt kaldırılırken, caddede yağmur suyu hattı başta olmak üzere altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin en işlek noktalarındaki çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Günaydın, “Bu caddemizin en büyük eksikliği yağmur suyu hattının bulunmayışıdır. Yine caddemizin bir bölümünde kanalizasyon eksiklikleri bulunuyor. Bu çalışmalarda yağmur suyu hattı ile birlikte PTT’nin bulunduğu alandan Kaymakkapı Meydanı’na kadar devam edecek.

Caddemizdeki tesisat eksikliklerimizin tamamı gideriliyor, altyapı yenileniyor ve dayanıklı asfaltımızı yapıyoruz. Çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Birkaç gün sonra da bu caddemizin stabilize ve dayanıklı asfaltına geçeceğiz. Kış girmeden birkaç caddemizi daha bitirmek istiyoruz. Bir yandan da şehrimizi yenileme çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Caddenin ayrıca resmi törenlere de ev sahipliği yaptığını kaydeden Başkan Günaydın, “Bu caddemiz törenlere daha uygun bir şekle getirilecek. Şehrimizin güzelliğine katkısı olacak bir caddemiz haline gelecek. Şimdiden bu caddemizin de hemşehrilerimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.