Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Anadolu Mahallesinde 3 cadde ve 27 sokakta asfalt çalışmalarında yarıya geldi. Anadolu Mahallesindeki cadde ve sokakların asfalt çalışmalarına 5 Nisan’da başlanırken çalışmaların 21 Nisan’da tamamlanması hedefleniyor. 

Anadolu Mahallesindeki asfalt çalışmalarını beraberinde belediye meclisi üyeleriyle birlikte inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını kaydederek, “Torunlarımıza, geleceğimize yönelik bir çalışma yapıyoruz. Anadolu Mahallemizde yenilenmiş oluyor” dedi. 

Çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür eden Anadolu Mahallesi Muhtarı Ömür Demirtaş, “Başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerim ve şahsım adına teşekkür ederim. Mahallemizdeki 25-30 yıllık asfaltlarımız ve altyapımız yenilendi” dedi. 

Isparta Belediyesinin çok iyi çalıştığını ve çalışmaları takdir ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri de, “Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. 10 gün gibi bir sürede mahallemiz altyapısı ve asfaltı ile birlikte yenileniyor. Mahallemize değer kattılar. Mahallemize çok güzel hizmetler oluyor” şeklinde görüşlerini belitti. 

Yapılan çalışmalara katılan ve yerinde inceleyen belediye meclisi üyeleri de yaptıkları değerlendirmelerde, yapılan çalışmaların Anadolu Mahallesi başta olmak üzere Isparta’ya hayırlı olması temennilerinde bulundu. Meclis üyeleri, “Baharın gelmesi ve sezonla birlikte belediyemiz son sürat çalışmalarına devam ediyor. Isparta Belediyemiz mahallelerimizi bir bir ele alarak tüm sorunlarını gideriyor. Belediyemiz çalışıyor, Isparta’mız modernleşiyor. Bu çalışmaları ve gayretlerinden dolayı meclis üyeleri olarak başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediyemiz özellikle altyapı ve asfalt çalışmalarını şehrimizin her köşesinde uyguluyor. İki ayrı ekip, iki ayrı bölgede çalışma sürdürüyor. Proje ve program dahilinde çalışılıyor, girmedik sokak, cadde bırakmıyor” görüşlerinde bulundu. 

Meclis üyeleri ile birlikte Anadolu Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Meclis üyelerimizle birlikte şehrimize güzel hizmetler yapma gayretindeyiz. Kendileri de bizleri destekliyorlar. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Anadolu Mahallesindeki çalışmaların bir haftaya tamamlanmış olacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sürekli çalışıyoruz. Anadolu Mahallemizi de başta yağmur suyu olmak üzere tüm altyapısını ele aldık. Şimdi de dayanıklı asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Anadolu Mahallemize 28 sene önce asfalt dökülmüş, yapanların ellerine sağlık. Günün şartlarına göre 4 santim asfalt dökülmüş, biz 11 santim asfalt döküyoruz. Torunlarımıza geleceğimize yönelik çalışma gerçekleştiriyoruz.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra Modernevler ve Mehmet Tönge Mahallelerine geçeceğiz. Modernevler Mahallemizi de 15 günde tamamlamayı planlıyoruz. Anadolu Mahallemizdeki çalışmaların yanı sıra Pirimehmet Mahallesindeki son etap çalışmalarımız da sürüyor. Pirimehmet Mahallemizdeki çalışmalarımızı da ay sonu itibariyle tamamlamış olacağız. Belediye olarak iki koldan süratli bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalardan dolayı da işçilerimizden, teknik ekibimize, daire müdürlerimizden başkan yardımcılarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.