Temelleri 1975 yılında atılan engin tecrübe ve bilgi birikimine sahip o yıllarda Türker Oto Boya ismiyle anılan firma günümüzde Türker Oto Servis ismiyle bölgemizde hizmet vermeye devam etmektedir.

İlk yıllarında sadece Oto Boya sektöründe hizmet vermeye başlayan firma zaman içersinde kendini geliştirerek günümüz teknolojisine ayak uydurarak bugün otomobilin tüm branşlarında hizmet veriyor. Bu branşlar OTO MEKANİK, OTO KAPORTA, OTO BOYA, ARAÇ TAKİP HİZMETLERİ şeklindedir.

Sahip olduğu teknolojik alt yapı ve TSE 12047-TSE 13168 belgeleri ile Dikey Muafiyet Yasaları Çerçevesinde “ARACINIZIN GARANTİSİNİ BOZMADAN” son model araçlara dahi yağ bakımı,mekanik bakım vs. işlemleri yapabiliyor. Yani garanti kapsamındaki araçlarınız için yetkili servislere fazla para ödemenize gerek kalmıyor. Bizlere aktardığı bilgilere garanti kapsamındaki araçlarınızın mekanik bakımlarında yetkili servis ile aralarında ki fiyat farkı %30 ila %50 oranında fark ediyor. Bizden söylemesi.

Türkiye’de faaliyet gösteren 24 sigorta şirketinin ve birçok kurumsal filo kiralama şirketlerinin anlaşmalı servisliğini yaparak kalitesini ve hizmet kapasitesini gün geçtikçe artırıyor.

Ayrıca günümüz teknolojilerinden PDR Sistemi ile Otomobilinizde oluşan göçük ve hasarlar “ARACIN ORJİNALLİĞİ KORUNARAK” boyası bozulmadan aracınızdaki hasarlar giderilebiliyor.

Son olarak Türkiye’nin ve Dünyanın önde gelen Araç Takip Sistemleri ARVENTO Mobile System’in bayiliği ve teknik servisliği ile hizmetlerini taclandırmaya devam ediyor.

Bunca verilen hizmete ve Isparta’mız için sağlanan katma değer için Türker Oto Servis ailesine teşekkür etmek boynumuzun borcu.