İtalya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olan Milli Boksör Sema Çalışkan, Isparta’ya gümüş madalyayla döndü.

IYAŞ Gençlik Spor Kulübü’nün Milli Boksörü Sema Çalışkan, İtalya’dan Avrupa ikinciliğiyle döndü. 75 kiloda gümüş madalya kazanan Çalışkan, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada emeği geçenlere de teşekkür etmeyi unutmadı. İşte Milli Boksör Sema Çalışkan’ın açıklamaları:

“Uzun ve yorucu bir kamp döneminin ardından ilk önce Dünya Şampiyonasında sonra Avrupa Şampiyonasında arkadaşlarımla mücadele ettik. Çok şükür ki bu İki turnuvada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Öncelikle üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.Yoğun kamp dönemlerinde bizleri yalnız bırakmayan ve yanımızda olan milli takım antrenörlerime ve kendi antrenörüm Melihşah Sarıca'ya sonsuz teşekkür ediyorum.Yorucu kamp dönemlerinde istemeden ve stresten dolayı kırdığım hocalarım ve arkadaşlarımdan çok özür dileyip aflarına sığınıyorum.

Çok şükür ki Avrupa Bayanlar Boks şampiyonasın da Avrupa 2. olarak Şanlı Türk bayrağını göndere çektirmeyi başardım. Umuyorum ki bu başarı sadece bu yılda sınırlı kalmayacak.Allah (c.c) izin verirse bundan sonra da aynı başarıları ve daha iyisini yaşamak için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım..

Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen IYAŞ yönetim kuruluna ve yönetim kurulu başkanı Bahattin beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek 'e bize olan inancından ve güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akşam Sanat Okulu Müdürü Emin Arsever’e teşekkürü bir borç biliyorum. .Benim için ayrı bir yeri olan hocamın Eşi Sevtap Sarıca’ya bana olan ilgisinden ve haklı gururundan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Daha ismini sayamadığım ağabeylerime, ablalarıma, hocalarıma sonsuz teşekkürler...İyi ki varsınız, iyi ki benimlesiniz. Sizleri çok seviyorum .Allah hepinizden razı olsun.”