SENİRKENT'TE ÜZÜM FESTİVALİ

Senirkent Belediyesi tarafından 8'ncisi düzenlenen Kültür Sanat ve Üzüm Festivali’ni bu yıl bayramın bitimiyle kutlanarak ilçe halkına çifte bayram yaşatıldı.

Senirkent Ardıç tepesinde daha sabah saatlerinde gelip yerleşen yerli ve yabansı Senirkent'liler akşama kadar piknik yaparak kaynaştılar.

Etkinliğe, AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkan Vekili M.Ali Şenol, çevre ilçe belediye başkanları Atabey belediye başkanı Tevfik Atasoy, Gelendost belediye başkanı Mehmet Sezgin, Memur-Sen İl Bşkanı Erdal Demiralay ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

Festival kapsamında en iyi üzümü yetiştiren üreticilerin ödüllendirildi. Ses Sanatçısı Baykal, Ümmü Erbil ve çeşitli yerel sanatçılar davetlilere unutulmaz coku yaşattı. Festivalde havai fişek gösterileride gerçekleşti. Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Festivalin kusursuz bir şekilde geçmesi için sürekli etkinliklerin organizasyonuyla ilgilendi ve misafirlerle ykından ilgilendiği gözlendi.