Senirkent Belediye Başkanı, 27-28 Mart tarihlerinde Kapalı Sebze Hali'nde 'Tarım Girdileri Sergisi' düzenleyeceklerini söyledi.

 

Isparta'nın Senirkent ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Baykal,27-28 Mart tarihlerinde Kapalı Sebze Hali'nde 'Tarım Girdileri Sergisi' düzenleyeceklerini belirtti.
 
Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, 27-28 Mart tarihlerinde 'Tarım Girdileri Sergisi' düzenleyeceklerin ifade etti. Sergide 20 firmanın stant açacağını bildiren Başkan Baykal, çiftçilerin bu proje ile tarımsal alandaki yeni teknik ve teknolojilerden haberdar olacaklarını söyledi.
 
Bu organizasyonla hedeflerinin üretim, kalite ve verim artışının sağlanması olduğunu açıklayan Başkan Baykal, tüm çiftçileri bu sergiyi gezmeye davet etti.
 
İlçede iki bin metrekarelik bir alanda meyve alım merkezi kurulduğunu ileten Başkan Baykal, "Burası Yeni Hal Yasası'na uygun bir hal binası gibi de düşünülebilir. İçinde 12 tane dükkan olacak.
 
Dükkanlar platform olarak ürettiği ürünü bir bölümden getirip teslim edecek. Tüccar diğer bölümden Tır'ına yükleyip gidecek" bilgisini verdi.