Isparta’da öğrenci servisi taşımacılığı yapan Ser Tur Kooperatifi’nin mali genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, tüm Türkiye’ye örnek olan kooperatifin çıtasının daha da yükseltileceğine inandığını söyledi.


Uzun yıllardır ilimizde başarıyla öğrenci servis taşımacılığı yapan Ser Tur Kooperatifi’nin dün mali genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural ve sertur kooperatifi üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen mali genel kurulla hemn kooperatifin hem de şirketin raporlarının görüşüldüğünü belirten Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ,  “Mali genel kurulla bir yılın muhasebesini yapma imkanımız oldu” diye konuştu,

Diğer illerin Sertur Kooperatifini örnek aldığını söyleyen Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, “Yüksekte olan çıtamızı daha yükseğe çıkaralım. Kooperatifimiz gerçekten önemli işler yapıyor. Hepimiz çocumuz için yaşıyoruz.

Sizlere emanet edilen öğrencilerimizi kendi evlatlarınız gibi sahip çıkıyorsunuz. Bu nedenle sorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuz. Ortayı çıkan başarının da sahibi sizlersiniz. Bütün gerekenleri tam layıkıyla yapıyorsunuz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceksiniz” dedi.

Mali genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları da oy birliğiyle kabul edildi.