Bilindiği gibi Çünür Mahallesinden geliş istikametine göre sağ tarafta Isparta Belediyesi tarafından açılan servis yolu çalışmaları sona doğru yaklaşıyor.

  Geçen ay içerisinde Zafer Mah. kavşağına kadar servis yolu asfaltlanmış toptancılar sitesi ile IYAŞ önündeki çalışmalar bir süre ertelenmişti. Belediye Başkanı Hasan Balaman"ın gerekli girişimleri neticesinde Toptancılar Hali ile İYAŞ önündeki sorun çözüldü ve Fen İşleri Ekibi yolun açılması için çalışmalarına başladı.

  Fen İşlerine ait ekipmanlar, önce yolun kot seviyesini düzeltmek için burada bulunan hafriyatı kepçe marifetiyle temizledi. Daha sonra ana yol ile arasına kaldırım döşeyerek ayırdı. Bu günlerde stabilize haline getirilen alana asfalt kaplama yapılarak hizmete sunulacak.

    Isparta"nın şehirlerarası bağlantısında önemli bir rol üstlenen İstanbul yolundaki trafik yoğunluğu gün geçtikte artıyordu. Bu trafiğin üzerine bu yol üzerinde bulunan fabrikalar ve tesislerin araçları da katılınca trafik kazalarında artış meydana gelmişti. Hem trafik sorununu çözmek hem de fabrikaların kullanım alanı olarak çift yönlü kullanıma açılan servis yolu trafiği de büyük ölçüde rahatlatacak.

    İstanbul yolu üzerinde işletmeleri bulunan yetkililer, “servis yolu bizim büyük bir sorunumuzu çözdü. Özellikle iş giriş ya da çıkışlarında araçlarımız direkt olarak anayola çıkıyordu. Bu yol güzergahını kullanan araçların süratli olması tehlikeye davetiye çıkarır gibi idi. Bu servis yolunun açılması ile araçlarımız anayolu kullanmadan işçi çıkış ve girişlerini sağlamaktadır.

   Ayrıca ürünlerimizin sevkıyatında da büyük kolaylık getirmiştir. Belediye Başkanımız Hasan Balaman"ın bize göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ederiz” dediler.