Hastane Caddesi ile Eski Sümerbank Caddesinin kesiştiği noktadaki 5 katlı apartmanın çevresinden geçenler geçtiğimiz günlerde apartmana asılmış dev bir pankartla karşılaştılar. Pankartın üzerinde ise 5 Kıtadan oluşan şiir, kenarlarında sevgilisi ile çekilmiş resimler ile 'İlkay& Ferit' ve pankartın en altına ise 'Seni çok seviyorum prenses beni affet' diye yazılıydı.

Yaşadıkları tartışma sonucu kendisini terk eden kız arkadaşından özür dilemek isteyen Ferit isimli genç, sevgilisine kendisini affettirmek için farklı bir yönteme başvurdu. İkamet ettiği Hastane Caddesi ile Eski Sümerbank Caddesinin kesiştiği noktadaki 5 katlı apartmana dev bir pankart asan Ferit, bu yolla kız arkadaşının kendisini affetmesini istedi.

Üniversite öğrencisi olduğu belirtilen iki sevgiliyi asılan bu pankartın barıştırarak tekrar bir araya getireceği merak edilirken, pankartı asan Fetin isimli gencin kız arkadaşını çok sevdiğini ifade ederek, küçük bir tartışma nedeniyle kız arkadaşının kendisini terk ettiğini söylediği belirtildi. Söz konusu gencin; "Ben de bu pankartı herkese örnek olması için astım. Çünkü kimse kimseyi üzmesin istiyorum. Ben kız arkadaşımı üzdüm. Bu yüzden ondan özür dilemek ve onu çok sevdiğimi göstermek için pankart astım. Onu üzdüğüm için çok pişmanım. Umarım beni affeder" dediği belirtildi.