ISPARTA KAMUOYUNA

29 Mart 2009 seçimleri öncesinde Hz,Ömer adaleti vaad eden Isparta Belediye Başkanı ve onun arkasında dimdik duran MHP İl Teşkilatına katılmış idim, Ancak gelinen noktada değil Hz. Ömer adaleti , muhalefette bulunduğumuz sırada yanlış olduğuna inandığımız ve karşısında dimdik durduğumuz ,yargıya götürmekten dahi çekinmediğimiz işlerin aynen devam ettiğini gördüm.

Dahası yanlış olduğunu belirtip uyarmamıza rağmen bilerek ve isteyerek kasıtlı olarak yanlışların arkasında duran en yetkili makamlar tarafından camiye imam olmamız emredildi.

Hayatım boyunca doğru bildiğim ilkelerime sadık kaldım ve kalmaya da devam edeceğim. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla Teşkilat içerisinde yapmış olduğum yazılı ve sözlü bütün uyarılarıma rağmen herhangi bir sonuç alamadım. MHP’ nin yetkili ve etkili organlarının yanlışta ısrar ettiklerini gördüm.

Bunun karşılığı olarak ise üyeliğimin askıya alınması kararıyla ödüllendirildim. Bu nedenle tüm inanç ve değerlerime aykırı düşen bu teşkilat yöneticileri arasında kalmamı gerektirecek bir neden kalmadığından MHP üyeliğinden istifa ediyorum.

Yüreği Isparta ve Türkiye sevdasıyla atan gerçek ülkücü kardeşlerimi Rabbime emanet ediyor,yüzü ülkücü maskeli olan kişileri de milletimizin vicdanına ve Allah’a havale ediyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 18.04.2011

Seyfettin KALEM