Eğirdir Belediyespor, eylül ayında başlayacak olan İkinci Lig'e en iyi şekilde hazırlanıyor.

Türkiye Erkekler Üçüncü Voleybol Ligi'nde grup ikincisi olarak ligi tamamladıktan sonra İkinci Lig'e yükselen Isparta'nın profesyonel voleybol takımı Eğirdir Belediyespor, yeni sezon için iddialı hazırlanıyor. Takımda sadece 5 oyuncuyu değiştirmediklerini belirten Eğirdir Belediyespor Antrenörü Hüseyin Diktaş ' Takımda sadece geçtiğimiz sezondan 5 oyuncumuz kaldı. İzmir Denizli Belediyespor'dan Selçuk'u ve Kütahyaspor'dan Pasör Hakan'ı renklerimize kattık" dedi.


Eylül ayında start alacak olan Erkekler İkinci Voleybol Ligi'ne en iyi şekilde hazırlanan Isparta temsilcisi, birinci lige çıkmayı hedefliyor. Takım hakkında görüşlerini aldığımız Eğirdir Belediyespor Antrenörü Hüseyin Diktaş, "Eğirdir Belediyespor olarak güçlü bir kadroyla bu yıl İkinci Lig'e yükselmeyi başardık. Bu durumdan oldukça mutluyuz.

 İkinci Lig için kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladık. Mevcut kadronun yarısı ve iyi oyuncular kaldı ve takımda yetersiz bulduğumuz oyuncuları gönderip yerine takıma daha yararlı olabileceğini düşündüğümüz oyuncuları aldık" dedi.

Takıma oyuncu takviyesi yapılırken teknik kadroda bir değişmenin söz konusu olmadığına değinen Antrenör Diktaş, "Ahmet Özkoç Hocamla birlikte geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu yıl da en iyi şekilde çalışarak, takımımızı birinci lige çıkarmayı hedefliyoruz. Zaten Ahmet Hoca da benimle birlikte bunu en çok isteyenlerden biridir. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sezon da en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün, takıma en iyi şekilde destek verdiğini ifade eden Antrenör Diktaş, "Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl ve yönetimimiz ellerinden geleni yapıyorlar, bizden maddi ve manevi hiçbir desteği esirgemiyorlar.

Takımımızın büyük bir başarıya imza atarak ikinci Lig'e yükselmesini başta onlara borçluyuz. Destekleri her zaman devam ediyor, başta Başkan Şengöl olmak üzere tüm yönetimimize teşekkür ediyorum" dedi.



Eğirdir Belediyespor kadrosunu 1.Lig takımları düzeyine yükseltmeyi hedeflediklerinin altını çizen Diktaş, "Transfer yaptığımız oyuncuların hepsi kaliteli oyuncular olacak. İkinci Lig'de mücadele etmemize rağmen, kendimizi şimdiden Birinci Lig'e adapte etmeyi planlıyoruz. Umarım Hedeflediğimiz noktaya ulaşırız" şeklinde konuştu.



Diktaş, Ağustos ayında takımın toplanacağını belirtirken, 4 transfer haklarının olduğunu, bunun ikisini şimdi kullandıkları geri kalan ikisini de Final maçlarına sakladıklarını söyledi