Nisanda başlayan inşaat sezonu için 4 milyon adet stok yapan ISBAŞ, sezonda artan talebe karşılık verdi.     

Yusuf Ziya Günaydın döneminde Isparta Belediyesi'nin yeniden altın yumurtlayan tavuğu haline gelen ISBAŞ, 2017'de satış rekoru kırıyor. Belediye Başkanı Günaydın'ın Genel Müdür olarak görevlendirdiği MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Ömer Gürakan yönetiminde daha da güçlenen ISBAŞ, 2017 sezonunda inşaat sektörünün en büyük temincilerinden birisi oldu. Nisanda başlayan 2017 yılı inşaat sezonuna stoklu giren ISBAŞ, haziran-temmuz ve ağustos aylarında artan talebi cevap vermekte zorlanmadı.

Sezon sonu itibariyle 13 milyon adetlik bimsblok satış rekoruna ulaşılması bekleniyor.

ISBAŞ Genel Müdürü Ömer Gürakan, "bu sezon 4 milyon adet stokla çıktık. Tarihinde ISBAŞ bu stoğu görmedi. Nisanda başlayan inşaat sezonu için kış boyunca stoka girildi.

Şubat ortasından bu yana günlük 80 bin adet bimsblok üretiliyor.  Stoklu çalışma yöntemi ile talepleri karşılamada zorlanmadık. İç Anadolu'da Konya'ya kadar gidiyoruz. Burdur, Fethiye, Manavgat, Side ve Ege bölgesinde bazı illere mal satıyoruz. Isparta pazarı zaten bize ait. Geçen yıl 10 milyon adet bimsblok satışı oldu. Bu yıl 12-13 milyon adet satış beklentimiz var" diye konuştu.