Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sütçüler , Keçiborlu , Uluborlu ve Senirkent ilçelerinde bilgilendirme toplantıları düzenledi.
 
Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 4 Mart 2013 tarihinde Sütçüler İlçesinde ve 6 Mart 2013 tarihinde Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent İlçelerindesosyal güvenlik destek primi borçlarına getirilen yapılandırma imkânı hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi.
 
Toplantıların ilki  4 Mart 2013 tarihinde Sütçüler İlçesi Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantılara 6 Mart 2013 tarihinde saat 10:00’da Keçiborlu Belediye Nikah Salonunda, 13:00’de Uluborlu Esnaf ve Sanatkarlar Nakliyeciler Odası Toplantı Salonunda,  15:00’de Senirkent Belediye Sinema Salonunda devam edildi. 
 
İl Müdür Yardımcısı H. Saim Polat ve Şube Müdürü Ramazan Dağıstan konuşmacı olarak katıldığı toplantılarakamu kurum temsilcileri ve vatandaşlaryoğun  ilgi gösterdi. Katılımcılar, 6385 sayılı kanunla emekli olduktan sonra ticari faaliyetine devam eden emeklilerin sosyal güvenlik destek primi borçlarına getirilen yapılandırma imkânı hakkında bilgilendirilirken soruları da cevaplandı. Toplantıların program dahilinde diğer ilçelerde de yapılmaya devam edileceği bildirildi.