1988 yılında mahalle olan ve 20 yıldan buyana adeta bir köy görünümünde öylece kalakalan Sidre Mahallesi son 4 yılda aldığı hizmetlerle adeta yıldızı parladı.

Sidre Mahallesi Muhtarı Süleyman Kılıç da Belediye Başkanı Hasan Balaman"ın hizmetleriyle Sidre"nin bir mahalle görünümüne kavuştuğunu belirterek mahalle halkı adına Başkan Balaman"a teşekkür etti.

1988 yılında mahalle olan ve 20 yıldan buyana adeta bir köy görünümünde öylece kalakalan Sidre Mahallesi son 4 yılda aldığı hizmetlerle adeta yıldızı parladı. Sidre Mahallesi Muhtarı Süleyman Kılıç da Belediye Başkanı Hasan Balaman"ın hizmetleriyle Sidre"nin bir mahalle görünümüne kavuştuğunu belirterek mahalle halkı adına Başkan Balaman"a teşekkür etti.

 Son yapılan Sidre Mahallesi Sosyal Tesisi, Muhtarlık Binası, Park düzenlemesi, Fıtness alanları, asfalt çalışmaları gibi daha birçok hizmeti 4 yıla kadar zor alan Sidre Mahallesi, Belediye Başkanı Hasan Balaman"ın görev süresince yıldızı parladı. Yapılan hizmetlerle ilgili olarak Belediye Başkanı Hasan Balaman"a mahalle halkı adına teşekkür eden Sidre Mahallesi Muhtarı Süleyman Kılıç, “ben Sidre mahallesinde ikinci döneme girmek üzereyim. Ancak 20 yıl önce köy görünümünden çıkıp mahalle olan Sidre"de mahalle olan sadece ismiydi.

 Hizmet namına yapılan fazla bir şey olmadı. Bu sebepten dolayı mahallemiz yıllardır alamadığı hizmeti Belediye Başkanımız Hasan Balaman"ın sayesinde fazlasıyla almıştır. Bu sebepten dolayı mahalle halkım adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bizler Sidre mahallesi halkı olarak başkanımızın her zaman yanındayız.”şeklinde konuştu.