Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Kumru Aygül yetişkin bakım ünitesi ve yeni doğan ünitesinde hedeflerine ulaştıklarını, Isparta’ya kaliteli bir hizmet verdikleri için gururlu bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. 
 
2012 ve 2013 hedeflerini dün basın toplantısı yaparak dile getiren Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Kumru Aygül, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sevgi Akdeniz ve yine Çocuk Hastalıkları Uzmanı Nilüfer Öğün “Isparta’ya bu anlamda destek veren bir kurum olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Başhekim Aygül konuşmasında; “2012 yılının hedefleri içinde erişkin yoğun bakımı ile ilgili 3. Basamak olma hedefimiz ve yatak kapasitemizi 9’dan 14’e çıkarma hedefimiz vardı. Bu hedefe ulaştığımızda da sizlerle yine paylaşmıştık. Onunla ilgili kısa bir bilgi verecek olursak şuan 3. Basamak yoğun bakım olarak 14 yatak üzerinden erişkin hizmet vermekteyiz. Şuan gerçekten başarılı bir çizgi yakaladık ve bu memnuniyetlerle bize geri dönüyor. Bu konuda yaptığımız katkıdan ve Isparta’ya bu anlamdaki ihtiyaçlarına destek olan bir kurum olmaktan, dış sevkleri önlemiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2013 yılı hedeflerimiz için de ise yeni doğan yoğun bakım ve koroner yoğun bakım ile hedef koymuştuk. Bu bir süreç, bir çalışma. 2013 Mayıs ayı itibariyle 7 yataklı koroner yoğun bakımımızı 2.basamak olarak 16 yataklı yeni doğan yoğun bakımımızı ise 3A olarak tescillemiş bulunmaktayız. 4 yataklı ve birinci basamaklı olan yeni doğan yoğun bakım ünitemiz şuan hizmette 16 yataklı ve 3A olarak tescillenmiş durumda. Hasta kabullerimiz başlamıştır.” Dedi
Çocuk Hastalıkları Uzmanı Nilüfer Öğün yeni doğan ünitesinin  bir ekip işi olduğunun altını çizerek şöyle devam etti; “Çocuk hastalıkları bünyesinde yeni doğan apayrı bir daldır. Bizim yaptığımız işler içinde belki en zevklisi ama aynı zamanda ende risklisidir. Bu anlamda Ispartada bizim hastanemizde de donanımlı hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni doğan bir ekip işidir. Bu konuda hastanemiz alet, edevat açısından bizleri çok desteklemiştir. Ancak bizimde ekip olarak bu konuda hizmet vermeye gayret edeceğiz.”
 
Daha sonra söz alan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sevgi Akdeniz ise; “Tüm Türkiyede olduğu gibi Isparta’da yeni doğan ünitesine gerçektende ihtiyaç var. Bir bebek doğduğunda nereye sevk edelim diye baya sıkıntılar yaşanıyor her yer dolu olduğu için bu gibi sıkıntılarla karşı karşıya kalıyorduk. O yüzden çok önemli bir ünitenin açılmasından, böyle bir açığı kapatmaya çalıştığımızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. Elimizden geldiğince bütün sevkleri kabul etmeye ailelere yardımcı olmaya çalışacağız.”