AFSAD ve Dinar Ticaret Odası işbirliği ile Sigorta Sektörünün Aylık olarak düzenlediği toplantılarının Ekim ayı toplantısı 5 Ekim 2019 Cumartesi günü  Afyonkarahisar’da “Sigorta Sektöründe Konuşulmayanları Konuşuyoruz” konulu toplantımız gerçekleşti.

 Toplantıya; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Meclis üyesi Oktay Sayın, AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem  ve AFSAD Genel Sekreteri Durmuş Gümüş katılım sağladı.

Sektör temsilcilerinin fikir alışverişi şeklinde devam eden toplantı, konuşulmayanların konuşulması ile devam etti.

 Toplantının kapanış konuşmasını yapan DİTSO Meclis Başkanı Ahmet Acar; “Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Meslek Komitelerimizin çalışmalarına destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Buna dayanarak Sigorta Acentelerimizin talebi ile gerçekleşen bu toplantıda bizimle birlikte Organizasyonu sahiplenerek tüm hazırlıkları yapan AFSAD yönetim kuruluna da teşekkür ederiz. Sigorta Sektörümüzün kendi aralarında bir araya gelerek yaptıkları bu çalıştay örnek alınmalı ve tüm Odalar Sektörlerinde öncülük etmelidir.

Toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdınız, umarız verimli olmuşuzdur.  Katılım sağlayan tüm sektör temsilcilerimize Teşekkür ederiz.” dedi.