Şimdi değişim zamanı’ sloganıyla yola çıkan İşadamı İsmail Rüştü Çelik, ITSO Başkan Adaylığını resmen açıkladı. Isparta’nın artık bir değişim istediğine vurgu yapan Çelik “Toplum bizden çok şey bekliyor. Bunun için güçlü bir yapıya ihtiyaç var.

Çelik şöyle konuştu;

 Ispartamız için güçlü projeleri hazırlanmış ve uygulanmasına yönelik doğru adımlar için harekete geçtik.

Daha önce odamıza hizmeti geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki seçim sürecinde güçbirliği yapmak ve hep birlikte bölgenin ve şehrin en üst seviyede siyaset ve ekonemi dünyasında temsili ile sorunlara dikkat çekecek ve bazı hareket merkezlerini daha aksiyoner hale getirerek Isparta'mızın ekonomik, kültürel, siyasal ve sosyal yapısı için planlı ve gelecek vadeden adımları atmak istiyoruz. 

Birgün ölüm hepimizi bulacaktır. İşte bu noktada gözlerimizi yumduğumuz zaman, arkamızdan hayır duası okunmasını ve yapılan atılımlarla pek çok hemşerimize istihdamın yolunu açacak girişimlerde bulunarak, son nefesimizi vermenin güzelliği ortadadır.

Toplumumuzun bizlerden sanayi ile birlikte, şehrin kültürel hayatına katkı sağlayabileceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sonrasında yeni sektörlerde açılım sağlayabileceğimiz örgütlü ve güçlü bir sivil toplum örgütü olarak hizmet beklemektedir.

ITSO seçimlerinde hep birlikte oda yönetiminde söz sahibi olmak istiyoruz. Bu isteğimiz siz dostlarımızın bu konudaki talepleri ve destekleriyle oluşmuştur. Öyle umut ediyoruz ki gelecek sizlerle ve desteklerinizle birlikte çok daha güzel ve umut dolu günler olacaktır.

Hiçbirşey tek başına ve hazırlıksız mükemmele ulaşmaz. Bu sebeple sizlerin desteğine, ilginize, bilginize ve dualarınızı ihityacımız var.

Önümüzdeki günlerin hepimize hayırlar getirmesini, birliğimize sebep olacak güzellikler vermesini yüce yaradandan niyaz ediyorum.

Ticaret ve Sanayi Odası'da ilişkin düşüncelerimizi, fikirlerimizi,hedeflerimizi ve projelerimizi genç ve dinamik ekibimizle birlikte yakın zaman içerisinde düzenleyeceğim toplantıda kamuoyuna sunacağız.