Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, 10 yıllık AKP iktidarı döneminde, Ispartalıların ekonomik zorluklarla boğuşurken, Isparta için büyük önem teşkil eden kurumlarını da bir bir kaybetmeye devam ettiğini söyleyen Korkmaz, "Kamu kurumlarının kapanması ile birlikte Isparta bulunduğu bölgedeki etkinliğini yitirmektedir. Isparta açısından önemli olan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Yalvaç, Eğirdir, Uluborlu, Senirkent ve Şarkîkaraağaç ilçelerindeki meteoroloji istasyonları kapatılmıştır.
 
Bundan sonra, AKP Isparta da hangi kurumu kapatacaktır? AKP Milletvekillerine soruyorum; kap-atmayı düşündüğünüz sırada hangi kurum var? Isparta son on yılı kayıplar içerisinde geçirmiş, göç veren, işsiz insan sayısının sürekli arttığı, sanayinin küçüldüğü, çiftçinin mahsulünü tarlada, bahçede bıraktığı bir il haline gelmiştir.
 
AKP hükümetinin Isparta’ya daha fazla zarar vermemesi için Ispartalı hemşerilerimizin oyları ile seçilen Milletvekili arkadaşlarımızı daha fazla sorumluluk üstlenmeye, daha fazla üstünlük almaya davet ediyorum" dedi.