Bölgesel Amatör Ligi 7’nci grupta ilk 2 maçını kazanan Isparta Davrazspor, üçüncü haftada deplasmanda karşılaşacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Çelebi, öğrencilerinden her maça ayrı motive olmalarını istedi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden ve ilk hafta sonunda grubun lideri durumunda bulunan Isparta Davrazspor, 3. Haftada deplasmanda karşılaşacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının hazırlıklarına başladı.

Pembe-yeşilliler, Özel İdare Sahası’nda toplanarak Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasının startını verdi. Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, öğrencilerinden Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına odaklanmalarını istedi. Deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Çelebi, öğrencilerinden her maça ayrı motive olmalarını istedi.

Düz koşuyla başlayan antrenman, kültür fizik hareketleriyle devam etti. Antrenman yenileme çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanın son bölümde ise futbolcular, teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.