Gürman Turizmle yaptığı şirket evliliği sonucunda Isparta pazarına giren Pamukkale Turizm, Isparta'dan Antalya, İstanbul, Afyonkarahisar, Denizli, İzmir ve Ankara'ya sefer düzenlemeye başladı.

     Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin ile Gürman Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürman ve babası İbrahim Gürman, ortak basın toplantısı düzenlediler.

Ali Akçin, Gürman Turizm ile Pamukkale Turizmin, şirket evliliği yaptığını ve Pamukkale otobüslerinin bugünden itibaren yeni 6 şehre daha sefer düzenlemeye başladığını bildirdi.
    

 Isparta halkına iyi hizmet vermek amacıyla hizmete talip olduklarını belirten Akçin, ''En son teknoloji ile hazırladığımız araçlarımızla keyifli yolculuklar yaşatmak ve güzel günleri birlikte yaşamak için buradayız.

Isparta halkı kaliteyi seviyor, iyiden yana, güzele anlık cevap veriyor. Bizim de firma olarak yatırımlarımız bu yönde devam edecek'' dedi.

     Bugünden itibaren 12 otobüsün hizmete başlayacağını ve ilerleyen günlerde otobüs sayısının 18'e çıkacağını kaydeden Akçin, koltuk arkasında ekran bulunan otobüsleri de ilk defa Isparta'da hizmete soktuklarını söyledi.

     Gürman Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürman da, Pamukkale Turizm ile iyi bir birliktelik sağlandığını belirtti. Gürman'ın 50 yıllık firma olduğunu hatırlatan Gürman, sözlerine şöyle devam etti:

     ''Rahmetli dedemin başlaması, ikinci kuşak babam İbrahim Gürman'ın gayretleri, 1992'den beri de bizim gayretlerimizle Ispartalıya hizmet vermeye çalıştık.

Gelişen Türkiye'de artık hizmetin şekli farklılaştı. Biz kurumsallaşmakta güçlük çektiğimizi fark ettik. Isparta'ya daha iyi hizmet ve güvenli yolculuk için böyle bir birliktelik yarattık.''

     Toplantı sonunda otobüslerin önünde kurban kesildi.