AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, partisinin yerel yönetimler danışma meclisinde önemli bir konuşma yaptı. İl merkezi, ilçe ve beldelerde siyaset yapan teşkilat mensupları ile belediye başkanlarına ‘siyasi boşluk vermeyin’ tavsiyesinde bulunan Özel, şöyle konuştu:

SİYASİ BEDEL ÖDEMEYELİM
“Seçilmiş olduğunuz belde ve ilçede, şehirde nolur siyasete hakim olun. Siz hakim olmazsanız bürokrat hakim olur. Cefasını biz çekiyoruz, keyfini onlar sürüyor. Alınan kararlara hakim olmalıyız. Alınacak her kararda siyasi bedeli düşünülmeli. Siyasi düşünmeliyiz. Seçildiğiniz yerlere hakim olun. Alınan kararlarda sonucun partimize vereceği zararı düşünün.

UYUM ÇOK ÖNEMLİ
Yerel seçimlere 4 yıl var. Belediye başkanı ile ilçe teşkilatının çatışma içinde olduğu yerlerde başarı olmaz. Düzeltmeliyiz. Belediye başkanlarının başarısı engelleyen, takoz koyan teşkilat varsa düzeltmeliyiz. Uyumu sağlamalıyız. Belediye başkanlarımız halkla beraber olmalı, bir günü boş geçirmemeli. Dünya lideri bir liderimiz. Parti olarak hep liderimizin gücünü kullandık. Daha fazla çalışmalıyız, o güce güç eklemeliyiz.