7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdaresinde çalışan Memur, işçi sendikalarının yönetimleri ve  birim müdürleri ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.  
Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Isparta'mızın her köşesine hizmet etmek için çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz birçok çalışma ve projelerimiz var. En önemli mesai arkadaşlarımızda sizlersiniz. Sizin çalışmalarınız bize gurur oluyor. Son dönemde çok güzel çalışmalar ortaya konuldu. Amacımız hizmet etmek, çalışmak en ücra köşelere kadar ulaşıp hizmet etmektir.'dedi 
Milletvekili Bilgiç düzenlenen kahvaltılı toplantının ardından Batı Akdeniz Kalkınma Ajansını, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nu ve İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi çalışanlarını ziyaret etti.  
Milletvekili Bilgiç'in beraberindeki heyetle birlikte İl Özel İdaresine ziyarette bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu kurumumuza yapmış oldukları ziyaretten çok büyük memnuniyet duyduk. Yapılan bu ziyarette ilimizin Özel İdare yatırımları başta olmak üzere genel bir değerlendirme yapılmıştır.  Devletin millete uzanan eli olan kurumumuzun son dönemdeki başarılı çalışmalarına katkıda bulunan Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.