Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, oda başkanlarıyla birlikte Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti.  Vali Seymenoğlu,  “Esnaf ve sanatkarın, odaların ve Birliğimizin her zaman desteğini gördüm” dedi 


Ziyarette oda başkanlarını tek tek selamlayan Vali Ömer Seymenoğlu iyi dileklerini iletti. Devlette devamlılığın esas olduğunu kaydeden Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural, Vali Seymenoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Tural “Sayın Valim 2018 yılında göreve geldiniz. Görev süresi içinde sizinle çalışma fırsatını yakaladık. İlimize güzel hizmetlerde bulundunuz. Bunun yanında bizim temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızla ilgili konularda da hep duyarlı davrandınız. Kanunlar çerçevesinde yapılması gerekenleri yaptınız. Bundan dolayı da teşekkür ediyorum. Sizin görev süresiniz içinde hem dünyada hem ülkemizde pandemi vardı.

Sıkıntılı günleri sizin desteğinizle atlatmaya gayret gösterdik. Devleti illerde valiler temsil eder. Siz de devleti temsil ediyorsunuz. Devlet bizler için babadır. Sizi de Vali baba olarak gördük. Bu bağlamda esnafımıza destek oldunuz. Güzel hizmetler verdiniz. Tabiki devlette devamlılık esasıyla görev değişimi oluyor ama sizleri, yaptığınız hizmetleri ahilik kültürünün temsilcileri olarak asla unutmayacağız” dedi 
Vali Seymenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaretinizle beni gururlandırdınız keyiflendirdiniz. Burada görev sürem 3 buçuk yılı geçti. Bu sürede esnafımızla sanatkarımızla odalarımızla her fırsatta bir araya gelmeye çalıştık. Bizim işimiz kamu hizmetlerini en hızlı şekilde en adil şekilde vatandaşımıza nasıl ulaştırırızdır. Ben hep o yönüyle uğraştım. Vatandaşımıza, esnafımıza, çiftçimize dokunabilmek onların derdiyle dertlenmekle uğraştık.

Kredi Kartında Herkesten Bu Para Kesilecek Kredi Kartında Herkesten Bu Para Kesilecek

Esnafımızın da kapısını çaldık. Ziyaret ederek çaylarını içtik. Pandemi, ardından 6 gün süren yangın. Bunlar birinci derecede esnafımızı etkiledi. Özellikle ekonomik yönden çok etkiledi. Ben bu dönemde esnaf ve sanatkarlarımızdan, odalar ve Birliğimizden her zaman destek gördüm” dedi. Vali Seymenoğlu veda ziyaretleri kapsamında tensili olarak sadece Şehit Dul Yetimleri Derneğini ziyaret edeceğini söyledi. Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.