DÜNYANIN YENİ İSVİÇRE’Sİ
Dergi editörü Melih Uslu, gölleri, dağları ve doğa harikalarıyla Isparta’yı, dünyanın yeni İsviçre’si olmaya aday gösterdi

 Türk Hava Yolları’nın uçuş dergisi olarak bilinen Türkiye’nin 180 bin adetle en çok satan dergisi konumundaki SKYlife Kasım sayısı için Isparta’ya özel yer veriyor.
 Dergi editörü Melih Uslu ile foto muhabiri Yüksel Altıntop geçtiğimiz hafta Isparta’ya gelip Eğirdir’den Davraz’a, doğa harikası Sütçüler’den Yalvaç’a kadar geniş bir yelpazede haber ve fotoğraf çalışması yaptılar.

ISPARTA KAPAK OLACAK
 Editör Melih Uslu, Isparta’nın gölleriyle doğa harikası manzaralarının süsleyeceği bir dergi kapağının hazırlığında olduklarını vurguladı.
Türk Hava Yolları’na ait uçakların gittiği dünyanın 60’a yakın ülkesinde Türkçe ve İngilizce olarak okunabilen dergide Isparta’ya 10 ila 14 sayfa arasında yer verilecek. Isparta’nın bazı geleneklerini yitirdiğini ancak buna rağmen modernize edilmiş şekilde yenilikler kazanmış bir kent olduğunu söyleyen Uslu “Burada göller önemli bir hazine. Bence Isparta, dünyanın yeni İsviçresi olmaya aday bir şehir” diye vurguladı.

AKSAKAL’IN HALILARINI FOTOĞRAFLADILAR
 Dergi editörleri Isparta’daki programını Türkiye’nin tek halı portre sanatçısı olan Ahmet Aksakal’ın çalışmalarını fotoğraflayarak tamamladı. Aksakal’ın halılarını gördüklerinde büyük hayranlık duyduklarını belirten editörler, “Burada büyük bir hazine yatıyor. Bu halılar Kasım sayısında önemli ölçüde yer alacak” dediler.