Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde bulunan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi için yer tahsisi yapıldı.

Dinar Oğullar mevkiinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan arazinin 12.000 metrekarelik bölümü Dinar Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi için yer tahsisi yapıldı. Isparta Orman İşletme Bölge Müdürlüğü, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ve Dinar Belediyesi arasında imzalanan protokolle birlikte çalışmalara başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız sonucunda Isparta Orman İşletme Bölge Müdürlüğü ve Dinar Orman İşletme Müdürlüğümüzden projemiz için en uygun olan araziyi talep ettik. Kendileri 12.000 metrekarelik araziyi belediyemize tahsis ederek projemizde bizlere yardımcı oldular. Isparta Orman İşletme Bölge Müdürümüz Sayın Kenan Akduman’a Dinar Orman İşletme Müdürümüz Tuncer Yalçın’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Projemiz hazır ihale sürecinden sonra en kısa sürede çalışmalarımıza başlayarak Dinar’ımıza ve bölgemize Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi kazandıracağız. Hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.