Isparta'da 83 yaşındaki Kenan Örgen sokak köpeklerinin değil komşusuna ait olan yasaklı ırk olarak bilinen pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.
Olay geçtigimiz pazartesi günü meydana gelmişti.  Emre Mahallesi'nde  meydana gelen olayda  Kenan Örgen evinin bahçesine giren komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı. Pitbull cinsi köpek 83 yaşındaki adamı yüzünden ve göğsünden ısırarak ağır yaraladı. 
Sesleri duyan eşi ve komşuları olaya müdahale ederken, Kenan Örgen ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Örgen tedavi altına alındı. Örgenin hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedavi süresinin hastanede devam ettiği bildirildi.
Haber sitelerinde yer alan bilgilerde olayın sokak köpekleri tarafından gerçekleştirildiği yer alsa da konuyla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren köpeğin komşusuna ait yasaklı ırk olan pitbull cinsi köpek tarafından gerçekleştirildiği belirtildi. Olaydan yaralı olarak kurtulan yaşlı adamın komşusundan şikayetçi olduğu bildirildi. Savcılığın  olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor..

Isparta Güller Ekspresi’nde kaç yolcu seyahat etti? Isparta Güller Ekspresi’nde kaç yolcu seyahat etti?