GÜLDESTE 2 Hatıralarınızı Bekliyor. 

Güldeste Din Görevlisi Hatıra Yarışması’nın 2. si için başvurular başladı.

Son başvuru tarihi 15 Eylül 2009

Sendikacılığın eğitim ve kültür hizmetleri ile daha da ileriye gideceğine inanan ve hizmet kolu olan Diyanet çalışanlarının insana hizmet dine hizmettir anlayışı ile büyük fedakarlıklarla yürüttükleri mesleklerinde edindikleri tecrübeleri paylaşmak amacıyla  “Din Görevlisi Hatıra Yarışması”nın 2.sini  düzenliyoruz.

 Din görevlisi bir başka ifadeyle imam, önder, rehber liderlik eden kişi.

İlk insandan günümüze devam eden yeryüzü serüveni…

İnsanlık tarihiyle yaşıt bir meslek…

İnsan hayatının her aşamasında yani doğumundan ölümüne her vesile ile insanların yanı başında yer alan böylesi önemli görevi yerine getiren insanların hayat tecrübelerinden yararlanmak hatıralarını ölümsüzleştirmek daha sonra gelen nesillere tecrübe ve birikimlerini aktarmak, tarihe not düşmek için hatıralarınızı bekliyoruz.

                Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğiniz ve düzenlenen ödül töreni ile dereceye girenlere ödüllerini verdiğimiz yarışmamızda dereceye giren eserler ve il birincilerinin eserleri toplanarak Güldeste Din Görevli Hatıra Yarışması” olarak kitaplaştırıldı. 

                Bu yıl daha geniş bir katılım beklediğimiz yarışmamızda son başvuru tarihi  15 Eylül olarak belirlendi.

             Şube ve  il temsilciliklerimizin illerde oluşturduğu jüriler tarafından il birincileri, genel merkezimizde ise  seçkin akademisyenlerden oluşan  jüri  üyelerimiz Prof. Dr. Ali YILMAZ, Prof. Dr. Hicabi KIRLANGIÇ,  Prof. Dr. Mehmet BAYRAKTAR ve Prof. Dr. Naci BOSTANCI tarafından dereceye girenler belirlenecek.

ÖDÜLLER:

Türkiye Birinciliği            : 2.000 YTL

Türkiye İkinciliği              : 1.500 YTL

Türkiye Üçüncülüğü        : 1.000 YTL

Mansiyon                         : 500 YTL